ÜÇTEPE İLKOKULU
ÜÇTEPE MAH. ÜÇTEPE KÜME EVLERİ UÇ TEPE ILK OKULU BLOK NO: 82 BİSMİL / DİYARBAKIR
05056204995

VİZYON

Milli Eğitim Temel İlkeleri ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, dürüst, paylaşımcı, bilinçli tüketen ve üretim sürecinde aktif rol alan, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı kılan, araştıran, sorgulayan, geçmişini unutmadan, geleceğini planlı bir şekilde yönlendiren, sürekli başarıyı hedef seçen, kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen seçkin okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

08:30 başlangıç 13:50 bitiş

kalörifer

Servis Bilgisi

ŞEHİRLER ARASI YOL GÜZERGAHI ÜZERİNDE YER ALDIĞI İÇİN SIKINTI ÇEKİLMEMEKTEDİR.ÖĞRETMENLERİMİZ ÖZEL ARAÇLARIYLA GELİŞ GİDİŞ YAPMAKTADIR.

DİYARBAKIR´A UZAKLIK 39,5 KM BİSMİL´E UZAKLIK: 14 KM

ÜÇTEPE MAHALLESİ BİSMİL / DİYARBAKIR